Τρίτη 21 Απριλίου 2015

Στα viral της Τρίτης η ελπίδα που γεννήθηκε σε βάρκα και μάλιστα διπλή!

Στα viral της Τρίτης η ελπίδα που γεννήθηκε σε βάρκα και μάλιστα διπλή!
Τα madata είναι τρομακτικά πλέον. Ναυάγια αληθινά, τραγικά με εκατοντάδες νεκρούς ... Ανθρώπινες ψυχές πεταμένες στην θάλασσα εκεί ... στο ταξίδι τους για μία καλύτερη ζωή. Το ναυάγιο που σημειώθηκε προχθές Κυριακή στα ανοικτά των ακτών της Λιβύης στοίχισε τη ζωή σε 800 ανθρώπους, ανακοίνωσαν νωρίς σήμερα Τρίτη στην Κατάνια της Ιταλίας εκπρόσωποι της Ύπατης Αρμοστείας του Οργανισμού Ηνωμένων Εθνών για τους Πρόσφυγες (HCR) και του Διεθνούς Οργανισμού Μετανάστευσης (ΔΟΜ) αφού...
συνομίλησαν με τους επιζώντες. Εχθές άλλο ένα ναυάγιο στη Μεσόγειο και ένα εκεί, μπροστά στα μάτια μας, στο κέντρο της Ρόδου. Ανάμεσα στην απόγνωση των ανθρώπων αυτών και την υποκριτική στάση της Ευρωπαϊκής Ένωσης που θέλει να ακούσει πρώτα μεγάλο αριθμό νεκρών για να προχωρήσει σε Σύνοδο Κορυφής για το θέμα στην οποία και πάλι θα ακουστούν ευχολόγια, η ζωή βρίσκει τον δρόμο της και νικά και γεμίζει ελπίδα!
Συγκίνηση προκάλεσε η διάσωση μιας μητέρας από το Καμερούν που γέννησε τα δίδυμα αγοράκια της μέσα σε βάρκα και μεταφέρθηκε στην Αθήνα από το Αγαθονήσι με σούπερ πούμα.

Η γυναίκα έφερε στον κόσμο δυο υγιέστατα αγοράκια μέσα σε μια βάρκα που εντοπίστηκε από τους λιμενικούς σε βραχώδη περιοχή στο Αγαθονήσι. Οι άνδρες της Πολεμικής Αεροπορίας μετέφεραν αυτή, τα παιδιά και τον άνδρα της με ελικόπτερο στην Αθήνα.
Η περιπέτεια της γυναίκας από το Καμερούν άγγιξε μια άλλη μητέρα, που την επισκέφθηκε στο νοσοκομείο για να της προσφέρει ρούχα για εκείνη και τα μωρά της.

Την ίδια ώρα, οι δήμαρχοι δυο ακριτικών νησιών, της Γαύδου και της Τήλου που έχουν δεχθεί και περιθάλψει με ανθρωπιά, εκατοντάδες μετανάστες, θέλουν να βοηθήσουν,  όμως οι δυσκολίες είναι τεράστιες.

Η ζωή που βρίσκει το δρόμο της μέσα από όλες τις αντιξοότητες αλλά και η ανθρωπιά των Ελλήνων που δεν φαίνεται να χάθηκε στα σημερινά viral θέματα της ημέρας με την ελπίδα οι ειδήσεις αυτές να πολλαπλασιαστούν.
Καλημέρα και κρατήστε την ελπίδα για τα καλύτερα ζωντανή κόντρα σε όλα όσα συμβαίνουν γύρω μας!
Αυτήν ... δεν θα μας την πάρει κανείς!


from ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ http://ift.tt/1IAEDtN
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου