Τετάρτη 30 Ιουλίου 2014

Συγχαρητήρια στην ηγεσία αυτού του τόπου. Του Ανδρέα Κιμούλη





- Συγχαρητήρια στην ηγεσία αυτού του τόπου γιατί έχει καταφέρει να διασπάσει τον λαό σε αριστερούς, δεξιούς, κεντρώους, ακραίους κλπ.κλπ.

- Συγχαρητήρια στην κυβέρνηση αυτού του τόπου, που επειδή δεν κατάφερε να εισπράξει τα αναμενόμενα, έχει βάλει όλα τα "μυαλά" αυτού του τόπου στην διαδικασία εξεύρεσης νέων φόρων, νέων περικοπών, νέων απολύσεων.

- Συγχαρητήρια στους Έλληνες που επέτρεψαν, και επιτρέπουν να τους κυβερνούν, εν γνώση τους, οι εκποιητές των περουσιακών στοιχείων της Ελλάδας και του Έλληνα....

Φτάνει να παρακολουθήσει κάποιος τις προεκλογικές εξαγγελείες , για να καταλάβει το μέγεθος της απάτης προς τον Ελληνικό λαό. Μας υποσχέθηκαν, όλοι ανεξαιρέτως, "λαγούς με πετραχείλια" για να μας πείσουν να τους ψηφίσουμε.

Και τώρα, τι ;;;

Τι έχουν απέναντί τους ;;

- Άνεργους, που ψάχνουν με αγωνία την καθημερινή επιβίωση, προπαθούν να ζήσουν...

- Επιχειρηματίες και βιοτέχνες χωρίς επιχείρηση, χρεωμένους μέχρι το "κόκκαλο"....

- Νέους χωρίς όνειρα, χωρίς κάποια ελπίδα, χωρίς να έχουν τα απαραίτητα να δημιουργήσουν οικογένειες....

- Συνταξιούχους "αιμοδότες" που με την πετσοκομένη σύνταξη προσπαθούν να ενισχύσουν τα παιδιά τους και παράλληλα να επιβιώσουν οι ίδιοι....

- Μεσήλικες που χάνοντας την εργασία τους έχουν χάσει κάθε ελπίδα να βρούν κάτι άλλο, άνθρωποι χωρίς μιά δεύτερη ευκαιρία....

- Υπερχρεωμένα νοικοκυριά, που κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή να χάσουν το όνειρο κάθε Έλληνα : "ένα κεραμύδι πάνω από το κεφάλι μου"

Σύμμαχοί τους, τα ΜΜΕ, το καθημερινό μαρτύριο του Έλληνα ξεκινά πρωί, πρωί από τις "ενημερωτικές" εκπομπές, με τους ίδιους καλεσμένους "ειδήμονες" αναλυτές που είναι στο πλευρό μας, και αγωνίζονται για το δίκιο μας.

Όλα αυτά είναι ίδια για όλους, τα βιώνουν όλοι, όπως και να ονομάζονται Κουμουνιστές, Αριστεροί, Δεξιοί, Κεντρώοι, Ακραίοι, Εθνικιστές, Ανένταχτοι. Σας γελάσανε Έλληνες, χαμένοι στις κομματικές θεωρίες, χάσαμε την κύρια ιδιότητά μας να είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.

Photo: - Συγχαρητήρια στην ηγεσία αυτού του τόπου γιατί έχει καταφέρει να διασπάσει τον λαό σε αριστερούς, δεξιούς, κεντρώους, ακραίους κλπ.κλπ. - Συγχαρητήρια στην κυβέρνηση αυτού του τόπου, που επειδή δεν κατάφερε να εισπράξει τα αναμενόμενα, έχει βάλει όλα τα "μυαλά" αυτού του τόπου στην διαδικασία εξέρευσης νέων φόρων, νέων περικοπών, νέων απολύσεων. - Συγχαρητήρια στους Έλληνες που επέτρεψαν, και επιτρέπουν να τους κυβερνούν, εν γνώση τους, οι εκποιητές των περουσιακών στοιχείων της Ελλάδας και του Έλληνα. Φτάνει να παρακολουθήσει κάποιος τις προεκλογικές εξαγγελείες , για να καταλάβει το μέγεθος της απάτης προς τον Ελληνικό λαό. Μας υποσχέθηκαν, όλοι ανεξαιρέτως, "λαγούς με πετραχείλια" για να μας πείσουν να τους ψηφίσουμε. Και τώρα, τι ;;; Τι έχουν απέναντί τους ;; - Άνεργους, που ψάχνουν με αγωνία την καθημερινή επιβίωση, προπαθούν να ζήσουν... - Επιχειρηματίες και βιοτέχνες χωρίς επιχείρηση, χρεωμένους μέχρι το "κόκκαλο".... - Νέους χωρίς όνειρα, χωρίς κάποια ελπίδα, χωρίς να έχουν τα απαραίτητα να δημιουργήσουν οικογένειες.... - Συνταξιούχους "αιμοδότες" που με την πετσοκομένη σύνταξη προσπαθούν να ενισχύσουν τα παιδιά τους και παράλληλα να επιβιώσουν οι ίδιοι.... - Μεσήλικες που χάνοντας την εργασία τους έχουν χάσει κάθε ελπίδα να βρούν κάτι άλλο, άνθρωποι χωρίς μιά δεύτερη ευκαιρία.... - Υπερχρεωμένα νοικοκυριά, που κινδυνεύουν ανά πάσα στιγμή να χάσουν το όνειρο κάθε Έλληνα : "ένα κεραμύδι πάνω από το κεφάλι μου" Σύμμαχοί τους, τα ΜΜΕ, το καθημερινό μαρτύριο του Έλληνα ξεκινά πρωί, πρωί από τις "ενημερωτικές" εκπομπές, με τους ίδιους καλεσμένους "ειδήμονες" αναλυτές που είναι στο πλευρό μας, και αγωνίζονται για το δίκιο μας. Όλα αυτά είναι ίδια για όλους, τα βιώνουν όλοι, όπως και να ονομάζονται Κουμουνιστές, Αριστεροί, Δεξιοί, Κεντρώοι, Ακραίοι, Εθνικιστές, Ανένταχτοι. Σας γελάσανε Έλληνες, χαμένοι στις κομματικές θεωρίες, χάσαμε την κύρια ιδιότητά μας να είμαστε ΕΛΛΗΝΕΣ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ.






from ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ http://ift.tt/1lXElB0

via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου