Δευτέρα 4 Ιανουαρίου 2016

ΕΚΤΑΚΤΟ: Βρέθηκαν ΝΕΚΡΟΙ οι δύο αγνοούμενοι στο Μεσολόγγι

Σκηνές αρχαίας τραγωδίας εξελλίσονται αυτή την ώρα στο Μεσολόγγι.
Νεκροί μέσα στο ντελαπαρισμένο αμάξι τους σε κανάλι μεταξύ Κατοχής και Λεσινίου Μεσολογγίου, βρέθηκαν οι δύο άνδρες που αγνοούνταν από τα ξημερώματα της Πρωτοχρονιάς.
Image00005.jpg

Ο λόγος για τον Β. Γρατσάνη και τον Γ. Κορδώση που διασκέδαζαν με φίλους σε νυχτερινό κέντρο του Νεοχωρίου και από την ώρα που έφυγαν από το μαγαζί εξαφανίστηκαν σαν να άνοιξε η γη και να τους κατάπιε.
Image00004.jpg

Η περιοχή που βρέθηκε το όχημα των δύο ανδρών έχει αποκλειστεί από αστυνομικές δυνάμεις που επιχειρούν να κάνουν ανάσυρση του οχήματος χρησιμοποιώντας σεντόνια. Και αυτό γιατί πολύς είναι ο κόσμος, οι φίλοι και οι συγγενείς που έχουν σπεύσει στο σημείο και θέλουν να δουν από κοντά τι έγινε.
Εν τω μεταξύ, οι αστυνομικοί είχαν εντοπίσει ένα βίντεο από κάμερα σούπερ μάρκετ στην Πεντάλοφο, που δείχνει το αυτοκίνητο των δύο ανδρών στις 04:38 να απομακρύνεται προς Λεσίνη και αυτή είναι η τελευταία εικόνα πριν από την εξαφάνισή τους.
Image00003.jpg
Από την άρση του απορρήτου των επικοινωνιών μάλιστα, διαπιστώθηκε ότι τα κινητά τηλέφωνα των ανδρών εξέπεμπαν μεταξύ 05:10 – 05:15 από την περιοχή του Νεοχωρίου.
Image00002.jpg
Image00001.jpg

star.gr


from news-piper.blogspot.gr http://ift.tt/1JSJqH1
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου