Δευτέρα 5 Σεπτεμβρίου 2016

Όλγα Τρέμη: Αδειάζει το γραφείο της στο Mega

Μπορεί να έβλεπαν το τέλος να πλησιάζει αλλά δεν εγκατέλειψαν το καράβι, πιστεύοντας πως κάτι μπορεί να αλλάξει μέχρι την τελευταία στιγμή.
Ο αποκλεισμός του Mega όμως από την δημοπρασία των τηλεοπτικών αδειών ήταν η χαριστική βολή για τους εργαζομένους του καναλιού.
Ένας ένας όπως όλα δείχνουν εγκαταλείπουν τις εγκαταστάσεις στην Μεσογείων μαζεύοντας αντικείμενα και αναμνήσεις από τα γραφεία τους. Ο αρχισυντάκτης της εκπομπής «Κοινωνία ώρα Mega», ενημέρωσε τους διαδικτυακούς του φίλους για την κατάσταση που επικρατεί στα γραφεία, ποστάροντας μια σχετική φωτογραφία και γνωστοποιώντας πως οι συνεργάτες της Όλγας Τρέμη μαζεύουν το γραφείο της.
Pac tassel earrings
Ο Γιάννης Καφάτος έγραψε συγκεκριμένα: «Αυτή την ώρα οι συνεργάτες της Όλγας Τρέμη αδειάζουν το γραφείο της. Οι υπόλοιποι κάνουμε το ίδιο. Τα δικά μου 12 χρόνια στο mega χώρεσαν σε μια σακούλα ζαχαροπλαστείου. (Πριν με είχε γλυκάνει) megaμώτι μου!!!».
Όπως ήταν αναμενόμενο τα likes και τα comments «έπεσαν βροχή», ενώ η απογοήτευση για την πορεία του πάλαι ποτέ πανίσχυρου Mega είναι διάχυτη.
Δείτε τη φωτογραφία:


from news-piper.blogspot.gr http://ift.tt/2csU26B
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου