Παρασκευή 25 Ιανουαρίου 2019

Στα μαχαίρια Πάνος Καλλίτσης-Έλενα Χριστοπούλου

Η κόντρα του κομμωτή των επωνύμων Πάνου Καλλίτση με την επί σειρά ετών σύζυγό του Ελενα Χριστοπούλου, εις βάρος της οποίας μάλιστα έχει καταθέσει μήνυση για ψευδορκία, βρίσκεται στα άκρα!

Μία εβδομάδα πριν το άλλοτε αγαπημένο ζευγάρι διασταυρώσει τα ξίφη του στην αίθουσα του Πρωτοδικείου, όπου αναμένεται να συζητηθούν οι εκατέρωθεν αγωγές που έχουν ανταλλάξει, ο γνωστός hair stylist ξεσπά εις βάρος της πρώην συντρόφου του, την οποία κατηγορεί για «ανήθικες μεθοδεύσεις».
Οπως αναφέρει σε εξώδικο που κοινοποίησε στα μέσα μαζικής ενημέρωσης, μετά τον χωρισμό τους η εν διαστάσει σύζυγός του «έχει βάλει πρώτη προτεραιότητα της ζωής της να τον διασύρει σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο».
Οπως αναφέρει ο Πάνος Καλλίτσης, με αφορμή αποσπάσματα της αγωγής διαζυγίου την οποία έχει καταθέσει σε βάρος του η coach του «Greece's Next Top Model» και είδαν το φως της δημοσιότητας, η Ελενα Χριστοπούλου τον παρουσιάζει «ως έναν άνθρωπο καταπιεστικό και φιλάργυρο, που υποτίθεται την εκμεταλλεύτηκε». Μάλιστα, ο κομμωτής χαρακτηρίζει ψευδέστατους τους ισχυρισμούς της 43χρονης ότι της υπεξαίρεσε χρήματα και κοσμήματα, όπως η ίδια έχει αναφέρει στην αγωγή της.
«Με δύο λόγια, θέλει να δημιουργήσει στο ευρύτερο κοινωνικό και επαγγελματικό περιβάλλον την ψευδή εικόνα για το πρόσωπό μου ότι είμαι ένας άνθρωπος “άρρωστος” για τα χρήματα και ταυτόχρονα στοιχείο εγκληματικό, αφού φέρομαι να υπεξαιρώ υποτίθεται περιουσιακά στοιχεία της εν διαστάσει συζύγου μου, γεγονότα που φυσικά ουδέποτε έλαβαν χώρα και αποτελούν νοσηρή μεθόδευση της Ελενας Χριστοπούλου» αναφέρει χαρακτηριστικά.
Μάλιστα, όπως αποκαλύπτει ο hair stylist, παρά τις βαρύτατες κατηγορίες που εξαπολύει στην αγωγή της η 43χρονη μάνατζερ μοντέλων, ουδέποτε κατέθεσε μήνυση εις βάρος του πρώην συντρόφου της για όσα καταγγέλλει! «Η εν διαστάσει σύζυγός μου, που υποτίθεται με κατηγορεί ως εγκληματία, δεν αποτόλμησε μέχρι σήμερα να προσφύγει στην Ποινική Δικαιοσύνη» τονίζει ο Πάνος Καλλίτσης.
Εκκρεμεί
Αντίθετα, στην Εισαγγελία Πρωτοδικών της Αθήνας εκκρεμεί μήνυση που έχει καταθέσει ο ίδιος εις βάρος της! Σύμφωνα με πληροφορίες, η μήνυση που υποβλήθηκε πριν από λίγους μήνες αφορά το αδίκημα της ψευδορκίας, για το οποίο διενεργείται προκαταρκτική εξέταση.
Μάλιστα, στο στόχαστρο της αναφοράς του Πάνου Καλλίτση, εκτός από την Ελενα Χριστοπούλου, βρίσκονται και άλλα πρόσωπα, τα οποία φέρεται ότι έχουν προβεί σε ψευδείς καταθέσεις εις βάρος του.
Πάντως, στην αγωγή διαζυγίου η Ελενα Χριστοπούλου φέρεται ότι υποστηρίζει πως ο τέως σύντροφός της έπαιρνε τα έσοδα από το κομμωτήριο που διατηρούσαν στο Χαλάνδρι και τα τοποθετούσε στους προσωπικούς του λογαριασμούς ή συγγενικών του προσώπων, ενώ απέσπασε και 60.000 ευρώ από τον λογαριασμό της.
Μάλιστα, ισχυρίζεται ότι ήταν θύμα... bullying, καθώς, σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της, ο Πάνος Καλλίτσης την αποκαλούσε υπέρβαρη, υπερβολικά ψηλή, ενώ έλεγε πως δεν του άρεσαν ορισμένα χαρακτηριστικά της και ότι δεν πρόσεχε τον εαυτό της!
Οι εν διαστάσει σύζυγοι δεν ανταλλάσσουν πλέον ούτε κουβέντα, παρά μόνο μέσω των συνηγόρων τους, ενώ συνεχίζουν τη ζωή τους πλάι σε νέους συντρόφους. Την ερχόμενη Δευτέρα θα διασταυρώσουν τα πυρά τους ενώπιον της Δικαιοσύνης, κατά τη συζήτηση των αγωγών που έχουν ανταλλάξει προκειμένου να λύσουν οριστικά τον γάμο τους.
espressonews.gr


from news-piper.blogspot.gr http://bit.ly/2FZsW86
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου