Δευτέρα 29 Σεπτεμβρίου 2014

Δείτε τον 15χρονο που εξαφανίστηκε σήμερα το πρωί στην Γλυφάδα


Εξαφανίστηκε σήμερα το πρωί, 15χρονος από το σπίτι του στην Άνω Γλυφάδα. Ο 15χρονος Αλέξης Σακελλίων έφυγε από το σπίτι του στην Άνω Γλυφάδα τα χαράματα της… Δευτέρας και αγνοείται. Όπως αναφέρουν συγγενείς του, ο 15χρονος Αλέξης Σακελλίων, έφυγε από το σπίτι στην Άνω Γλυφάδα,



με το ποδήλατό του σήμερα το πρωί μεταξύ 5 και 7, αφήνοντας ιδιόχειρο σημείωμα στο δωμάτιό του.



Kάμερες παρακολούθησης τον κατέγραψαν ν” αφήνει το ποδήλατό του στις 6.15 το πρωί έξω από το φροντιστήριό του στην οδό Καραϊσκάκη στη Γλυφάδα.



Η οικογένειά του δήλωσε την εξαφάνισή του στο αστυνομικό τμήμα Γλυφάδας και παρακαλεί όποιον γνωρίζει οτιδήποτε να επικοινωνήσει ή με το 100 ή με το Α.Τ. Γλυφάδας, στο 210-8986870-871.



Λόγω των ιδιαίτερων συνθηκών εξαφάνισης ενδέχεται η ζωή του Αλέξη να βρίσκεται σε άμεσο κίνδυνο. Η οικογένεια του ανήλικου ανησυχεί ιδιαίτερα και ζητά την κινητοποίηση όλων μας.



Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλούμε να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με τον Οργανισμό μας «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το εικοσιτετράωρο (24 ώρες), στην Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τις Εξαφανίσεις 116.000 καθώς και σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας.



Ο Αλέξης έχει ύψος 1,80, είναι ξανθός με γαλανά μάτια και αδύνατος και περιγράφεται από την οικογένεια του ως ένα ήσυχο και κλειστό παιδί. Ειρήνη Ν.



Via




Διαβάστε περισσότερα »



from PoNiRidiS http://ift.tt/YF9dkn

via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου