Πέμπτη 30 Οκτωβρίου 2014

Κομοτηνή: Διακινητής χασίς και καπνού είχε όπλα και κλοπιμαία


Δυο νεαρούς Βούλγαρους χρησιμοποιούσε ως «βαποράκια» ένας 49χρονος Έλληνας για να διακινούν το χασίς και τον αδασμολόγητο καπνό που είχε στην κατοχή του. Η δράση του, που επεκτεινόταν και στις κλοπές, αποκαλύφθηκε όταν οι…



άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών Κομοτηνής έπιασαν στα πράσα τους δυο αλλοδαπούς.



Οι δυο νεαροί Βούλγαροι ηλικίας 27 και 18 χρόνων έπεσαν στην παγίδα ενός αστυνομικού που εμφανίστηκε ως υποψήφιος αγοραστής και του πούλησαν μια συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 2,3 γραμμαρίων. Στην κατοχή του 27χρονου κατασχέθηκαν άλλα τρία γραμμάρια και μια συσκευασία με σπόρους κάνναβης.



Ακολούθησε έρευνα με εκπαιδευμένο σκύλο στο σπίτι και σε δύο αποθήκες του 49χρονου προμηθευτή, όπου κατασχέθηκαν δυο συσκευασίες και μια τσάντα με ακατέργαστη κάνναβη βάρους δυο κιλών και 643 γραμμαρίων και δυο συσκευασίες με λαθραίο καπνό βάρους ενός κιλού και 242 γραμμαρίων. Ακόμη, βρέθηκαν ένα πιστόλι με ένα φυσίγγιο στη γεμιστήρα, ένα μαχαίρι μήκους 26 εκατοστών, 75 ευρώ, τέσσερα κινητά, δυο αλυσοπρίονα πιθανότατα κλεμμένα και μια εξωλέμβια μηχανή που είχε κλαπεί στις 20 Απριλίου από το λιμάνι του Πόρτο Λάγους στην Ξάνθη.



Οι τρεις συλληφθέντες οδηγήθηκαν στην εισαγγελέα Πρωτοδικών Ροδόπης κατηγορούμενοι κατά περίπτωση για διακίνηση ναρκωτικών, κατοχή λαθραίου καπνού, παράνομη οπλοκατοχή και κλοπή.



Via



Διαβάστε περισσότερα »



from PoNiRidiS http://ift.tt/1wIKskT

via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου