Κυριακή 30 Νοεμβρίου 2014

Διδυμότειχο: Νεαρός ξάφρισε το σπίτι γνωστών του!


Είχαν εμπιστοσύνη σε ένα νεαρό γείτονά τους με τον οποίο είχαν γίνει φίλοι οι ένοικοι ενός σπιτιού στο Διδυμότειχο και τον άφησαν μόνο όταν χρειάστηκε να λείψουν για λίγα λεπτά. Όμως, εκείνος πρόδωσε τη φιλία τους… ξαφρίζοντας…



χρήματα και χρυσαφικά!



Όταν οι ιδιοκτήτες κατάλαβαν πως είχαν κάνει «φτερά» από το σπίτι τους ένα πορτοφόλι που είχε μέσα έγγραφα και 150 ευρώ, καθώς και διάφορα κοσμήματα, κατήγγειλαν την κλοπή στην Ασφάλεια. Οι αστυνομικοί «ξεψάχνισαν» έναν- έναν όσους είχαν επισκεφτεί το σπίτι την τελευταία εβδομάδα και κατέληξαν στον 23χρονο «φίλο» που ομολόγησε την κλοπή!



Ο δράστης δεν συνελήφθη λόγω παρέλευσης του αυτοφώρου, αλλά σχηματίστηκε σε βάρος του δικογραφία που διαβιβάστηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Ορεστιάδας. Φυσικά, η φιλία του με τους γείτονές του πήγε… περίπατο! Ένα σχολείο στην Κοζάνη είχε διαρρήξει πριν από 15 ημέρες ένας 29χρονος και είχε αρπάξει από μέσα έναν ενισχυτή και ένα ηχείο συνολικής αξίας 400 ευρώ. Η κλοπή εξιχνιάστηκε από τους αστυνομικούς της Ασφαλείας, αλλά τα κλοπιμαία δεν έχουν βρεθεί και σε βάρος του δράστη σχηματίστηκε δικογραφία που υποβλήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Κοζάνης.



Via







Διαβάστε περισσότερα »



from PoNiRidiS http://poniridis.blogspot.com/2014/11/blog-post_257.html

via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου