Πέμπτη 30 Απριλίου 2015

ΣΥΡΙΖΑΝΕΛΗΔΕΣ. μαζί με τους ομοτράπεζους της προνομιακής συντεχν‏ίας,ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙΤΕ. Του Αθανάσιου Καρανάσιου

Είναι οφθαλμοφανές, ότι οι ελληνόφωνοι μεταπράτες της κομματοκρατίας στριμώχνονται στα ενεχυροδανειστήρια και τα μαγαζάκια αγοράς χρυσού, για να ξεπουλήσουν όσο-όσο τα τελευταία ασημικά της χώρας. Είναι πασιφανές, ότι συντελείται μια τεραστίων διαστάσεων πληθυσμιακή εκκαθάριση των Ελλήνων. Είναι πραγματικότητα η άτακτη φυγή των νέων ανθρώπων από την πατρίδα τους....Είναι πασίδηλος ο συλλογικός πανικός των τρομοκρατημένων συνταξιούχων, να αναλώνουν τη μέρα τους στα γκισέ και τα ΑΤΜ των τραπεζών, για να σηκώσουν τα τελευταία ευρουλάκια .. τρομάρα τους.
Είναι καθημερινότητα η κατάληψη της χώρας από τις ορδές των μεταναστών κάθε χρώματος και φυλής.
Είναι πανθομολογούμενη η εγκατάσταση της «αλητοελιτοκρατίας» στα υψώματα της Εκάλης, των απατεώνων επιχειρηματικών πλουτοκρατών, των αεριτζήδων τραπεζιτών, των χαραμοφάηδων επαγγελματιών πολιτικών, των αετονύχηδων μεγαλοεργολάβων, των λωποδυτών μεγαλοπρομηθευτών, των αργυρώνητων καναλαρχών, των ξεφτιλισμένων δημοσιογράφων, των κομπλεξικών προδοτών της γενιάς του Πολυτεχνείου και όλων των λοιπών μελών της μαφιοκρατίας.
Η Ελλάδα κατάφερε, να ξεπεράσει την υποδούλωσή της από τους Ρωμαίους, τους Φραγκολεβαντίνους, τους Οθωμανούς και τους Ναζιστές του 3ου γερμανικού ράιχ, επειδή διατηρούσε διαχρονικά τη γλώσσα και τα ιδιαίτερα πολιτιστικά της στοιχεία.
Τώρα όμως όλα, εκποιούνται, αλλοτριώνονται και χάνονται, διαπαντός!!! Η χώρα μετατρέπεται σταδιακά σε μια διαλυμένη μπανανία σε ένα νεότευκτο προτεκτοράτο. Συμπολίτες μας καθημερινά αυτοκτονούν, λιμοκτονούν, παιδάκια υποσιτίζονται, νέοι και νέες εκπορνεύονται, γονείς κλαίνε . κοκ. Κι όμως σιωπούν, υπομένουν καρτερικά την ατέλειωτη φρίκη.
Σ αυτή την κατάληξη στοχεύουν οι επάρατοι «θεσμοί» (sic): τρόικα (ΔΝΤ-ΕΕ-ΕΚΤ), παγκόσμια τράπεζα, παγκόσμιος οργανισμός εμπορίου, ΟΟΣΑ κ.ά. αιματοβαμμένοι σταυροφόροι του ανθρωποκτονικού καπιταλισμού της συμφοράς και του ολέθρου.
Στη δραματική και καταλυτική αυτή περίοδο, που η Ελλάδα βιώνει «το τέλος της ιστορίας» της, η εξουσία βρίσκεται στα χέρια των νέων «σωτήρων» της κοινοβουλευτικής συντεχνίας. Όμως έχει πλέον αποδειχθεί -για όσους καταλαβαίνουν και όχι για τους χαχόλους - η ασχετοσύνη, η βαβυλωνία, ο λαϊκισμός, ο βερμπαλισμός, η ψευδολογία, ο ενδοτισμός και εν τέλει η ακαταλληλότητα έως επικινδυνότητα της κυβέρνησης «ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ», που ενόσω ήταν στην αντιπολίτευση, δεν φιλοτιμήθηκε να επεξεργαστεί ένα σχέδιο διάσωσης της χώρας και τώρα πορεύεται στην οριστική παράδοση άνευ όρων.
Είναι επιτακτική ανάγκη, εδώ και τώρα, να αντιδράσει η ελληνική κοινωνία!!! Πρωτίστως, ΟΙ ΕΝΕΡΓΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ, ΟΙ ΗΘΙΚΟΙ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ, ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ-ΦΙΛΟΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ξεπερνώντας τον αρχικό αιφνιδιασμό και την παλινδρόμηση, από το 2010 και μετά, της οικονομικής «θεραπείας-σοκ» της σχολής του Σικάγου (Φρίντμαν) και των άλλων ψυχιατρικών μεθόδων της CIA για την αποδόμηση του ανθρώπινου νου και την εξουδετέρωση των «κρατούμενων» (Κάμερον), πρέπει να συνειδητοποιήσουν, ότι οι εκάστοτε εκλογές δεν είναι ανάθεση της αντιπροσώπευσης «εν λευκώ» στον οποιονδήποτε συμπλεγματικό πολιτικό οσφυοκάμπτη.
Καμιά ανοχή, καμιά εγκαρτέρηση και καμιά πίστωση χρόνου πλέον!!! Από τη στιγμή, που αθετείται το προεκλογικό συμβόλαιο ΚΑΙ από τους νέους πολιτικούς επιβήτορες, πρέπει να απαιτηθεί η παραίτησή τους, ώστε να προκύψουν, αυτή τη φορά, (πραγματικά) νέες ικανές και αδέσμευτες πατριωτικές δυνάμεις, που δεν θα προέρχονται από τους βρώμικους κομματικούς σωλήνες και θα προασπίσουν τα συμφέροντα του έθνους.
ΥΓ. Δεν αναμένονται εγκώμια από τους εξαρτημένους ουραγούς της κοινοβουλευτικής ολιγαρχίας και τους αδιάφορους υπηκόους, που ενώ έχουν μάτια, δεν βλέπουν, έχουν αυτιά, δεν ακούν, έχουν μυαλό και δεν σκέπτονται!!   


from ΣΚΕΦΤΟΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ http://ift.tt/1HVv3mI
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου