Δευτέρα 29 Ιουνίου 2015

ΓΙΑ ΔΙΧΑΣΜΟ ΛΟΓΩ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ Ο ΚΟΡΚΙΔΗΣ

Τα χειρότερα επιβεβαιώνονται από τις εφιαλτικές εξελίξεις. Το δημοψήφισμα δεν είναι επίδειξη δημοκρατικής δύναμης, αλλά στην παρούσα φάση, ενέργεια πολιτικής αδυναμίας, υποκρισίας και διχασμού...

του ελληνικού λαού. Πρόκειται για μία λάθος απόφαση, με λάθος ερώτημα, σε λάθος στιγμή και ελέγχεται η χρησιμότητά του, αφού ήδη έκλεισαν για μία εβδομάδα οι τράπεζες, το χρηματιστήριο και για άγνωστο πόσο, επιβλήθηκε έλεγχος ροής κεφαλαίων "capital controls" στις αναλήψεις από τους τραπεζικούς λογαριασμούς ιδιωτών και επιχειρήσεων». Αυτό δήλωσε σήμερα ο πρόεδρος της Εθνικής Συνομοσπονδίας Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας και του Εμποροβιομηχανικού Επιμελητηρίου Πειραιά, Βασίλης Κορκίδης.

Ο ίδιος συνέχισε στη δήλωσή του ότι: «τα γεγονότα, με τη δραματική τροπή που έχουν πάρει, μας ξεπερνούν όλους και κυρίως τους πολιτικούς της χώρας. Ζητούν από τον ελληνικό λαό, να πάρει στα χέρια του, το μέλλον της Χώρας. Ποιο μέλλον επικαλούνται, ποιο οραματίζονται και ποιο ακριβώς μπορούν να μας περιγράψουν; Δεν γνωρίζουμε και πολύ αμφιβάλλουμε, εάν και οι ίδιοι γνωρίζουν, πώς θα διαμορφωθεί η επόμενη μέρα.

Via

Διαβάστε περισσότερα »

from PoNiRidiS http://ift.tt/1C1l0gh
via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου