Τρίτη 30 Δεκεμβρίου 2014

Συλλαλητήριο την Τετάρτη στα διόδια του Ακτίου


Συλλαλητήριο θα πραγματοποιηθεί αύριο Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου στις 11:00 στα διόδια του Ακτίου με αφορμή τη μη ανανέωση των συμβάσεων των εργαζομένων στα διόδια. Μετά τις καθυστερήσεις καταβολής δεδουλευμένων, επιδομάτων,…



τις 5 απολύσεις τεχνικών στις οποίες προχώρησε η εργοδότρια εταιρία, η νέα εταιρία η οποία αναλαμβάνει από 1/1/2015 την ιδιοποίηση των διοδίων δεν θα ανανεώσει τις συμβάσεις των εργαζομένων, πετώντας αυτούς και τις οικογένειές τους στο δρόμο, φέρνοντας στη θέση τους νέους σε μικρότερη ηλικία οι οποίοι θα κοστίζουν στην εταιρία λιγότερο» αναφέρει στην ανακοίνωση του το Σωματείο Ιδιωτικών Υπαλλήλων Ν. Πρέβεζας καλώντας τους εργαζομένους και μέλη του να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο.



Επίσης το Δ. Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων στους ΟΤΑ Α΄ Βαθμού των Δήμων του Ν. Πρέβεζας, αποφάσισε ομόφωνα την προκήρυξη 4ωρης στάσης εργασίας, την Τετάρτη, από τις 9 το πρωί μέχρι και τη μία το μεσημέρι, για να εκφράσει την αλληλεγγύη και τη συμπαράστασή του προς τους εργαζόμενους στα διόδια.



Στην ανακοίνωσή της η ΑΝΤΑΡΣΥΑ αναφέρει: «Χαιρετίζουμε την αποφασιστικότητα των εργαζομένων στα διόδια του Ακτίου και την απόφασή τους να κλιμακώσουν την απεργιακή κινητοποίηση τους και τη Τετάρτη 31/12. Καλούμε όλα τα συνδικάτα και τους φορείς της περιοχής να συμμετάσχουν στο συλλαλητήριο που διοργανώνει το σωματείο εργαζομένων στα διόδια του Ακτίου τη Τετάρτη 31/12 στις 11 π.μ στο χώρο των διοδίων.»



Via







Διαβάστε περισσότερα »



from PoNiRidiS http://poniridis.blogspot.com/2014/12/blog-post_260.html

via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου