Τετάρτη 31 Δεκεμβρίου 2014

«Την προδοσία πολλοί αγάπησαν, τον προδότη ουδείς…»


Ο ΤΡΑΓΚΑΣ ΚΡΑΖΕΙ ΤΟΝ ΞΟΦΛΗΜΕΝΟ ΚΟΥΒΕΛΗ



Έχει μεγάλη πλάκα, πλέον, αυτό που συμβαίνει με τον ανύπαρκτο πολιτικά κ. Φώτη Κουβέλη και την… εξαφανισμένη δημοσκοπικά ΔΗΜΑΡ.



Ο γνωστός κύριος Φανούρης, ο οποίος δηλώνει συνεχώς ότι θέλει να κινείται «προς μία προοδευτική κατεύθυνση», αποδεικνύοντας πόσο πραγματικός πολιτικός φελλός είναι, αφού πρώτα έπεισε έναν αριθμό βουλευτών της ΔΗΜΑΡ να ευθυγραμμιστούν με τα συμφέροντα του κ. Τσίπρα και του ΣΥΡΙΖΑ, μη ψηφίζοντας Πρόεδρο, μετά τους «έσπρωξε» στη θάλασσα!



Φαίνεται, όμως, ότι κοιτώντας μόνο την πάρτη του, την καρέκλα του και τη διάσωσή του, δεν είχε υπολογίσει… τον ξενοδόχο! Δηλαδή, τον κ. Τσίπρα και τους σκληρούς ριζοσπάστες αριστερούς, τους πρώην συντρόφους κομμουνιστές, που δεν ξεχνάνε αυτούς που προδίδουν εύκολα ή ξεχνάνε όσα λένε εναντίον εκείνων από τους οποίους μετά ζητάνε χάρες. Έτσι, λοιπόν, ο ανυπόληπτος πολιτικά και ανεκδιήγητος πλέον Φώτης Κουβέλης, που από μνημονιακός έγινε αντιμνημονιακός, για να καταλήξει, πολιτικά ισοπεδωμένος, σε κάποια λίστα με σταυρό προτίμησης του ΣΥΡΙΖΑ, πρέπει να απολογηθεί στους συντρόφους του, που δεν βρίσκουν πλέον τίποτα σωστό και δίκαιο στη συμφωνία που έκλεισε με την Κουμουνδούρου.



Από την άλλη πλευρά, το ποσοστό κάτω από 1% της ΔΗΜΑΡ, τι να το κάνει η Κουμουνδούρου; Γιατί να χρεωθεί αποτυχημένους και ξοφλημένους στα μάτια του λαού; Κάποιοι λένε ότι αν όλα πάνε καλά ο Τσίπρας θα προτείνει τον Κουβέλη για Πρόεδρο! Γιατί να θέλει να βάλει «κορώνα στο κεφάλι του» τέτοια νούλα; Γιατί να θέλει να στέψει μια εκλογική νίκη με έναν τέτοιο πολιτικό φελλό, που δεν κάνει πλέον ούτε για πώμα παλαιάς βρετανικής μπύρας; Εδώ είναι που λένε «την προδοσία πολλοί αγαπήσανε, τον προδότη ουδείς»…



Τώρα βέβαια θα έρθει και η σειρά των υπολοίπων, που έπαιξαν το παιχνίδι του κ. Τσίπρα, αλλά δεν κατάλαβαν πόσο χρησιμοποιήθηκαν και τώρα λόγω πόλωσης θα μείνουν εκτός νυμφώνος – δηλαδή, έξω από το Κοινοβούλιο.



Εντός ολίγου θα αντιληφθούν ότι ο κ. Τσίπρας λόγω δυνάμεως δεν θέλει να κάνει παρέα ούτε εκείνους με τους οποίους τους χωρίζει «πολιτισμική άβυσσος», ούτε εκείνους οι οποίοι εκ προοιμίου του λένε ότι «θα είναι τροχονόμοι στις αποφάσεις του». Ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ και η Κουμουνδούρου, δεν το κρύβουν, έχουν αποφασίσει να μην έχουν «εγγυητές» στις κινήσεις τους.



Αυτό θα το καταλάβουν όταν «τσούξει» αρκετά. Ευτραφέστατα παλικάρια που συμπεριφέρονται πολιτικά ως οινόφλυγες παλαιών χαμαιτυπείων, χωρίς να αντιλαμβάνονται την πολιτική αυτοκτονία τους.



crashonline.gr



Via







Διαβάστε περισσότερα »



from PoNiRidiS http://ift.tt/1wC7AgP

via IFTTT

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου